hsb bouw kapschuur

Overzicht

Douglas kapschuur Harderwijk

Deze Douglas houten kapschuur is gebouwd in Harderwijk. De houten schuur is uitgevoerd in traditionele skeletbouw. De opdrachtgever wilde graag een houten bijgebouw voor de auto’s en aanhanger. Deze houtskeletbouw is uitgevoerd in prachtig Douglas hout. Bekijkt u de foto’s eens om een impressie te krijgen voor uw landelijke schuur!

Gebruik kapschuur

De kapschuur wordt gebruikt als stalling voor de auto’s en aanhanger. Bij deze prachtige landelijk gebouwde schuur is er ook de mogelijkheid om te relaxen in het (geïsoleerde) schuurgedeelte.

Bouwwijze

In deze houtskelet garage is niets standaard. De prefab houtskeletbouw kapschuur is in nauw overleg met de opdrachtgever ontwikkeld en uniek! Na het ontwerp van de houtbouw schuur zijn er prefab houtskeletbouw elementen gemaakt die getransporteerd zijn naar de projectlocatie.
Op de bouwlocatie zijn de houtskeletbouw elementen gebouwd en traditioneel afgebouwd door onze ervaren timmermannen.

Details

De fundering van kapschuur Harderwijk bestaat uit een strokenfundering van beton. Bovenop deze strokenfundering zijn staanders gestort waarop de palen van de kapschuur rusten. Op de strokenfundering zijn stenen gemetseld die de borstwering van de kapschuur vormen.

De palen en draagbalken van kapschuur Harderwijk bestaan uit Douglas. Douglas hout is een materiaal waaruit grote balken gezaagd kunnen door de grote diameter. De palen en draagbalken van deze houten garage hebben een afmeting van 20 x 20 cm.

De wanden van deze kapschuur in Harderwijk bestaan uit Zweedse rabatdelen die ruw uitgevoerd zijn in Douglas hout. Douglas hout kenmerkt zich door de duurzaamheid en de uitstraling.

Het dak van de houten kapschuur met schilddak bestaan uit Douglas gebinten en keramische dakpannen. Rondom zijn er zinken dakgoten en regenpijpen toegepast die ervoor zorgen dat het hemelwater afgevoerd wordt naar de riolering.

De ramen en deuren van de houten schuur zijn van Meranti hout. Dit zijn hoge kwaliteit ramen en deuren met dubbel glas. Het eindresultaat is opgeleverd met een houtkachel, toilet, watervoorziening en verlichting.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een houten kapschuur te bouwen? Of wilt u een ontwerp van een kapschuur die echt moet passen bij uw huis en/ of kavel? Wij kunnen het complete proces aanbieden, van ontwerp tot oplevering!

Lengte  1.320 cm
Breedte/ diepte  640 cm
Wandhoogte  250 cm
Totale hoogte  550 cm
Houtsoort  ruw Douglas hout
Vanaf prijs  € (op aanvraag) inclusief BTW

Wilt u meer informatie, (vrijblijvend) advies of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.