houten kapschuur rotterdam

Overzicht

Douglas kapschuur Rotterdam

Deze kapschuur, die we in Rotterdam gebouwd hebben, is eerst als kapschuur tekening voorbereid. De Douglas kapschuur is compleet uitgevoerd in houtbouw, door alle onderdelen in hout uit te voeren. Er zijn zelfs funderingspalen toegepast van 14 meter lang, zodat de houten kapschuur niet kan gaan zakken.

Gebruik

De kapschuur wordt gebruikt als opslag voor de motor van de opdrachtgever. Dit is in het bergingsgedeelte van de kapschuur. De andere kant van de kapschuur wordt gebruikt als zithoek om te kunnen relaxen.

Bouwwijze

De houten kapschuur is gebouwd door prefab onderdelen te zagen en die te bouwen in de kapschuur. Zo kan de bouwtijd verkort worden en wordt er efficiënter gebouwd.

Details

De fundering van de houten kapschuur is uitgevoerd door stalen buispalen toe te passen die een lengte hebben van 14 meter. Deze palen zijn zo diep geheid dat de Douglas kapschuur niet meer kan zakken.

De palen en draagbalken van de kapschuur zijn uitgevoerd in Douglas hout. De afmetingen van de palen zijn 15 x 15 cm en worden ruw toegepast in de kapschuur.

De wanden van de kapschuur zijn uitgevoerd in ruw Zweeds rabat Douglas hout. Deze gevelbekleding wordt horizontaal bevestigd op het Douglas framewerk van de wanden met roestvast stalen nagels.

Het dak van de kapschuur is uitgevoerd met underlayment plaatmateriaal. Dit is een prachtige oplossing om een dak te creëren. Daarnaast zijn er zwarte keramische dakpannen als dakbedekking, met een prachtige afwerking aan beide zijden van Douglas boeidelen.

De deuren van de houten schuur zijn uitgevoerd als dubbele Douglas deuren op stalen frame. Deze maatwerk deuren kunnen in elke gewenste maatvoering gebouwd worden.

Bent u benieuwd naar kapschuur prijzen voor uw maatwerk bouwwerk? Wij kunnen met onze architect voor u een ontwerp opstellen of een vrijblijvende schets versturen om zo uw houten schuur te kunnen bouwen.

Lengte  710 cm
Breedte/ diepte  415 cm
Voorwand hoogte  230 cm
Achterwand hoogte  180 cm
Totale hoogte  370 cm
Houtsoort  Douglas hout
Vanaf prijs  € (op aanvraag) inclusief BTW

Wilt u meer informatie, (vrijblijvend) advies of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.