houtbouw kapschuur nieuwvliet

Overzicht

Houten kapschuur Nieuwvliet

Kapschuur Nieuwvliet is een houtskeletbouw bouwwerk dat gebruikt wordt als dierenverblijf. Dit dierenverblijf is uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Dit houten huis kan in allerlei varianten en afmetingen uitgevoerd worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een houtskeletbouw dierenverblijf? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

Gebruik kapschuur

De geïmpregneerde vurenhouten kapschuur in Nieuwvliet wordt gebruikt als onderdeel van een kinderboerderij om verschillende dieren in te kunnen stallen. Zo kunnen kinderen de dieren bekijken en vormt het een functionele houten stal!

Bouwwijze

De geïmpregneerde vurenhouten kapschuur in Nieuwvliet is uitgevoerd in moderne houtskeletbouw. We hebben de kapschuur deels als houtskelet zelfbouw bouwwerk geleverd zodat de opdrachtgever zelf onderdelen kon uitvoeren.
Het dierenverblijf is uitgevoerd in systeembouw in hout, om op deze manier efficiënt te kunnen bouwen op de projectlocatie.

Details

De fundering van de houten kapschuur is uitgevoerd met betonplaten. Een betonplaten fundering is prachtig om toe te passen als degelijke fundering voor stallen. Op de betonplaten is een hardhouten balk aangebracht tegen het vocht.

De wanden van de kapschuur Nieuwvliet zijn uitgevoerd in een framewerk en wandplanken van geïmpregneerd vurenhout. Dit is een duurzame houtsoort die toegepast wordt voor stallen, schuren of woningen.

Het dak is uitgevoerd met vurenhouten dakbalken en isolatieplaten. Deze isolatieplaten zorgen ervoor dat de warmte vastgehouden wordt en kan prachtig worden toegepast in systeembouw in hout. Er zijn betonnen dakpannen toegepast als dakbedekking, met duurzame houtafwerking aan de dakranden.

De ramen van de schuur zijn ook uitgevoerd in geïmpregneerd vurenhout. Dit is een duurzame oplossing om ramen en deuren te produceren. De deuren hebben een stalen frame, waardoor een deur nooit kan doorhangen of slecht sluiten. Het eindresultaat mag er uiteindelijk zijn!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een moderne houtskeletbouw kapschuur te bouwen? Vraag eens naar de mogelijkheden voor een bouwvergunning of laat een vrijblijvende schets door ons maken! We helpen u graag met een maatwerk kapschuur of stal.

Lengte   800 cm
Breedte/ diepte   700 cm
Wandhoogte   225 cm
Totale hoogte   430 cm
Houtsoort   geïmpregneerd vurenhout
Vanaf prijs  € (op aanvraag) inclusief BTW

Wilt u meer informatie, (vrijblijvend) advies of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.