vurenhouten woning op maat

Overzicht

Vurenhouten woning Alkmaar

Sinds 2014 is het voordelig om mantelzorg te verlenen. Het is mogelijk om vergunningsvrij een houten woning te bouwen voor verlening van mantelzorg. De woning die KVG Houtbouw heeft gebouwd is hier een voorbeeld van. Deze mantelzorgwoning is dus een voorbeeld van maatwerk, waarbij het noodzakelijk is om volledig naar de gewenste eisen te bouwen.

Gebruik

Verlenen van mantelzorg.

Bouwwijze

Mantelzorgwoning op maat, uitvoering moderne paneelbouw.

Details

De fundering van deze vurenhouten woning in Alkmaar bestaat uit een betonvloer. Bovenop deze betonvloer zijn de wanden geplaatst.

De wanden van deze woning bestaan uit onder druk geïmpregneerde rabat-delen die overlappend zijn aangebracht. Het voordeel van deze maakwijze is dat de planken niet kromtrekken omdat de planken in zijn geheel tegen de palen aan zijn gemonteerd. Verder is er een bovenverdieping aangebracht in de houten woning en zijn alle wanden geïsoleerd.

Het dak van deze vurenhouten woning met zadeldak bestaat uit gemonteerde sandwich-panelen ter constructie en afwerking. Het dak is verder afgewerkt door de toepassing van dakpannen en een zinken dakgoot met afvoerpijp.

Deze houten woning is afgewerkt met hardhouten deuren en ramen, voorzien van dubbel glas. Verder is er een schuifpui gemonteerd. Ook zijn alle voorzieningen aangebracht om de woning gereed te maken om in te wonen, er is een douche en toilet geplaatst, er is een keuken gemonteerd en voorziening getroffen om de elektriciteit aan te leggen.

Bent u benieuwd wie deze houten mantelzorgwoning mogelijk hebben gemaakt? Bekijk dan de personen achter en werkwijze van KVG Houtbouw! Vraag snel een maatwerk offerte aan of bekijk eens de mogelijkheden qua dakvormen, houtsoorten en afwerking! Benieuwd naar de extra mogelijkheden, zoals het helpen met aanvragen van een bouwvergunning, of het maken van een tekening, neem contact met ons op!

Lengte  1.200 cm
Breedte/ diepte  450 cm
Wandhoogte
Totale hoogte  500 cm
Houtsoort  vuren
Dak
Ramen
Deuren
Status
Vanaf prijs  € (op aanvraag) inclusief BTW

Wilt u meer informatie, (vrijblijvend) advies of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.