Moderne
bungalow

Bergambacht

Deze moderne bungalow is ontworpen om het beste van zowel binnen- als buitenleven te combineren. De woning is vormgegeven met stucwerk en lichte houten gevelbekleding, wat zorgt voor een stijlvolle en strakke uitstraling. Bij het betreden van de woning komt u in een ruime woonkamer met een open keuken, die veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht biedt door de grote ramen en schuifdeuren.

De woning heeft drie slaapkamers, waarvan de master bedroom de grootste is. Deze slaapkamer heeft een eigen toegang naar de tuin. De woning heeft ook een ruime badkamer en een bijkeuken/technische ruimte. De overkapte buitenruimte aan de buitenzijde van de woonkamer biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Indeling

Bij het betreden van de woning komt u in de hal en lange gang terecht, die alle kamers in het huis verbinden. Via een strakke taatsdeur komt u in de grote woonkamer met open keuken. De keuken is ruim opgezet met een kastenwand met moderne apparatuur en een kookeiland met bar.

In de woonkamer is een ruime zithoek met veel licht en ruimte voor een grote eettafel. De master bedroom is te bereiken via de woonkamer, net als de bijkeuken. Alle andere kamers liggen aan de lange gang en kunnen gebruikt worden als slaapkamer of kantoorruimte. Daarmee is de woning voor een groot deel naar eigen wens in te vullen!

Opbouw

Deze moderne bungalow is gebouwd in een strakke vorm met rechte lijnen. De verschillende kleuren en de combinatie van hout en stucwerk geven de bungalow een stijlvol uiterlijk. Er is gewerkt met hoogwaardige materialen. Ook voldoet de woning  aan de meest recente bouw- en energienormen. De woning is gelijkvloers en dus ook levensloopbestendig. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming, die het hele jaar door zorgen voor een aangename binnentemperatuur.