Fotoboek: woningen waar we trots op zijn

Bekijk onze mooiste, bijzonderste en uitdagendste projecten en laat je inspireren. Van unieke boshuisjes tot een moderne woonark, en van een luxe Zweedse woning tot een stijlvolle kangoeroewoning: dit fotoboek illustreert de veelzijdigheid van KVG Houtbouw en ons enthousiasme over de woningen die we mogen bouwen.

Bouwen met aandacht voor duurzaamheid

Bij al onze bouwprojecten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. We kiezen voor materialen met een lage milieu-impact en ontwerpen woningen die (bijna) energieneutraal zijn, zonder concessies aan de kwaliteit of design.

Dat doen we bijvoorbeeld door te kiezen voor houtskeletbouw en isolatie van houtvezel, in plaats van minder duurzame alternatieven. En door de elementen van de woning perfect op elkaar te laten aansluiten voor optimale luchtdichtheid.

Is duurzaamheid een belangrijk criterium bij de bouw van jouw droomwoning? Dan zien wij het als uitdaging om je woning volledig klimaatneutraal te bouwen.

Prefab houtskeletbouw: snel en voordelig

De onderdelen voor elke woning produceren we in onze eigen fabriek. Pas als alle losse elementen klaar zijn gaan we op locatie aan het werk. Omdat we de elementen perfect op elkaar afstemmen kunnen we ze vervolgens snel opbouwen. Alles sluit goed aan en voldoet exact aan de eisen.

Bij ons gaat prefab bovendien een stuk verder dan alleen het casco houtskelet. We bouwen de gehele constructie. Dat wil zeggen: inclusief wandbekleding, isolatie, kozijnen, glaswerk, zelfs de regenpijpen zitten erop. Van start op locatie tot oplevering duurt hierdoor slechts een paar weken.

Uitdagende projecten? Kom maar op

Bij KVG Houtbouw houden we wel van een uitdaging. Heb je een bijzonder woningontwerp, of bepaalde design-wensen die lastig te realiseren zijn? Dan zit je bij ons goed. Hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster ons team wordt.

Tegelijk halen we ook veel plezier uit ‘eenvoudige’ woningen en uitbouwen. Want elk bouwproject is een nieuwe uitdaging om onze klanten te verrassen met een resultaat dat nóg mooier is dan ze hadden verwacht. Daar doen we het voor.

Ook een woning of aanbouw laten bouwen?

Ons team gaat graag voor je aan de slag. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met Ferdinand of Gerrit om uw villa, woning, aanbouw of opbouw te bespreken.