Industriële
bungalow

's Gravenzande

Deze industriële bungalow is ontworpen als comfortabele en stijlvolle woning. De voorkant van de woning is strak afgewerkt met mooie houten gevelbekleding, die relatief veel privacy biedt. De achterkant heeft grote raampartijen, waardoor er veel uitzicht is op de omgeving.

De industriële bungalow heeft een ruime woonkamer waarvan één wand bijna volledig uit ramen bestaat. Hierdoor valt veel natuurlijk licht naar binnen, wat een lichte en zachte sfeer creëert. De open keuken is voorzien van grote inbouwkasten met moderne apparatuur en een kookeiland. Zo is er voldoende ruimte om te koken en te genieten van maaltijden met familie en vrienden. 

Indeling

Bij het betreden van de industriële woning komt u in een lichte hal, die direct verbonden is met de eetkamer en de grote open keuken. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken. Een grote open haard vormt de scheiding tussen de woonkeuken en de zithoek.

Vanuit de hal zijn ook alle andere kamers in de woning te bereiken. De master bedroom is in een aparte vleugel geplaatst en heeft een eigen badkamer en inloopkast. De woning heeft een patio en meerdere overkapte delen die het mogelijk maken om op verschillende plekken te genieten van de tuin.

Opbouw

Deze industriële bungalow is uitgevoerd met hoogwaardige materialen en ontworpen met het oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. De woning is voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp en is volledig geïsoleerd. Dat maakt de woning comfortabel en energiezuinig tegelijk. 

Het huis is daarnaast ook ontworpen met het oog op levensloopbestendigheid. Zo is het voor elke leeftijdsgroep een zeer aantrekkelijke woning en zou je er je hele leven kunnen wonen! De woning heeft een master bedroom en drie andere slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin of om gasten te ontvangen. Er is ook een moderne kantoor en een bijkeuken.