Eigentijdse villa

Leidschendam

Deze prachtige eigentijdse villa is ontworpen om optimaal te voldoen aan de wensen van een modern gezin. De indeling van het huis is zeer functioneel en biedt voldoende ruimte voor iedereen. Ook gasten zijn welkom, want de moderne keuken biedt volop kookgelegenheid en de eerste verdieping en zolder herbergen vijf slaapkamers en twee badkamers!

Indeling

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een ruime hal die via een eigentijdse zwarte taatsdeur leidt naar de grote keuken en woonkamer. De keuken is strak uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur, veel opbergruimte en een ruim aanrechtblad. De woonkamer is voorzien van grote ramen en openslaande deuren naar de tuin, die zorgen voor een zachte, natuurlijke lichtinval. Op de begane grond bevindt zich ook een bijkeuken – ideaal voor opbergruimte, technische installaties en een wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom en twee andere slaapkamers. De master bedroom heeft een eigen badkamer en een eigen balkon. De overige slaapkamers delen een kleinere badkamer en het tweede balkon. Op de zolderverdieping zijn nog twee grote slaapkamers te vinden en een extra opbergruimte.

Opbouw

De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en uitgevoerd met witte bakstenen en donkere houten details. Het speelse dak geeft de villa een uniek karakter. De entree is te vinden aan de zijgevel in het deel van de woning dat uitsteekt ten opzichte van de hoofdvorm. Zowel de voor- als de achterzijde van de woning heeft een erker met daarboven een balkon. Grote openslaande deuren in de zij- en achtergevel van het huis geven toegang tot de tuin en een groot terras, waar u kunt genieten van het buitenleven.

Deze eigentijdse villa voldoet aan de nieuwste bouw- en energienormen. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Deze manier van verwarmen zorgt voor een aangename sfeer en duurzame warmte. De woning is gebouwd op een ruime kavel, heeft een eigen parkeergelegenheid en wordt helemaal af met een mooi aangelegde tuin.