Statig herenhuis

Welkom in dit statige houtskeletbouw herenhuis! Deze woning ademt stijl en klasse vanaf het moment dat je de statige entree binnenstapt. De beige bakstenen muren gecombineerd met wit gestukte details en donkere kozijnen zorgen voor een tijdloze uitstraling die direct in het oog springt. De villa is gebouwd met de meest hoogwaardige materialen en met oog voor detail, wat resulteert in een luxueuze gezinswoning die zijn gelijke niet kent.

Indeling

Bij binnenkomst is de eyecatcher van het huis, de grote trappen, direct zichtbaar. Deze trappen geven een statig gevoel aan de woning. De stalen deuren in de hal leiden naar het kantoor, een perfecte plek voor thuiswerken of studeren. Aan de andere kant van de hal vind je de deuren naar de woonkamer. Deze grote woonkamer voelt licht aan door de grote glaspartijen en is de ideale plek om te ontspannen. Dubbele deuren scheiden de woonkamer van de woonkeuken. De keuken is voorzien van alle moderne gemakken en is perfect voor de enthousiaste thuiskok. De eettafel staat bij de openslaande tuindeuren; perfect voor een zomeravonddiner of lenteborrel. De keuken geeft ook toegang tot de bijkeuken.

De eerste verdieping van de villa beschikt over vier ruime kamers, waarvan de grootste slaapkamer is uitgerust met een eigen en suite badkamer. Verder is er nog een tweede badkamer aanwezig, waardoor er nooit een tekort is aan ruimte en privacy. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers, een derde badkamer en een wasruimte.

Opbouw

De opbouw van deze klassieke villa is bijzonder. Het ontwerp is tijdloos en tegelijkertijd modern, met een prachtige combinatie van klassieke en eigentijdse elementen. De hoge plafonds, grote ramen en ruime kamers zorgen voor een open sfeer. Het interieur straalt warmte en gezelligheid uit. De gebruikte materialen en kleuren vormen samen een mooi geheel.

Dit statige herenhuis combineert niet alleen charme met luxe, maar is ook zeer energiezuinig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, een houten constructie en duurzame installaties. Dit betekent dat u als bewoner niet alleen kunt genieten van het moderne comfort van deze prachtige woning, maar dat u ook een kleine ecologische voetafdruk achterlaat. Kortom, u kunt genieten van de vele luxe en comfortabele voorzieningen die deze villa te bieden heeft, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame toekomst.