Metselwerk woning

Harmelen

Deze metselwerk woning is een uniek ontworpen woning waarin stijlvol design en comfort samenkomen. De woning is groots opgezet en uniek vormgegeven. 

De buitenkant van dit model metselwerk woning is vormgegeven met speelse beige bakstenen en wit stucwerk. Dit, in combinatie met donkere metalen kozijnen, zorgt voor een moderne en elegante uitstraling. De metalen dakramen aan de zijgevel zijn een echte eyecatcher en geven het huis een speelse touch. Ook de dakvorm is bijzonder, met schuine en verticale vlakken die voor een interessante visuele impact zorgen. Doordat de dakpannen zijn doorgetrokken tot op de zijgevel ontstaat een mooie doorgaande lijn in kleur en materiaal.

Indeling

De vijf slaapkamers, waarvan één master bedroom, geven bewoners van dit huis een gevoel van luxe en ruimte. De slaapkamers zijn ruim uitgevoerd en kunnen perfect gebruikt worden als kinderkamer, gastenkamer of als kantoorruimte in te delen.

De grote keuken en woonkamer zijn open en licht, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat. De keuken is van alle gemakken voorzien, met hoogwaardige apparatuur en veel opbergruimte. Zowel de eerste als de tweede verdieping heeft een badkamer. Beide badkamers zijn voorzien van luxe badkamermeubels en modern sanitair.

Opbouw

De constructie van deze vrijstaande metselwerk woning is opgebouwd uit duurzame en hoogwaardige materialen om de toekomstbestendigheid van het huis te waarborgen. Het skelet van de muren bestaat uit geprefabriceerde houten onderdelen en is voorzien van hoogwaardige isolatie om het huis energiezuinig te maken.

Kortom, deze vrijstaande villa biedt alle luxe en comfort die je zou verwachten van een moderne woning: een prachtige metselwerk buitenkant, gecombineerd met een solide en duurzame constructie, gecompleteerd met een stijlvol interieur.