Statige
jaren '30 woning

Op zoek naar een statige nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl? Dat is deze riante woning. Deze statige jaren ’30 woning is ruim, comfortabel en stijlvol. Met een grote woonkeuken en woonkamer, een thuiskantoor, vijf ruime kamers, twee badkamers, een garage én een bijkeuken hoef je nooit meer op zoek naar extra ruimte – die is er gewoon! De typerende dakgoten en grote dakoverstekken maken het huis een typische jaren ’30 woning.

Indeling

De indeling van deze woning is zorgvuldig ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte. De grote woonkamer biedt voldoende ruimte voor veel gezelligheid. De grote woonkeuken maakt uitgebreid dineren een feestje. De vijf ruime kamers bieden voldoende ruimte voor iedereen in het gezin. De extra kantoorruimte maakt thuiswerken een plezier. De twee badkamers zijn modern en stijlvol. De bijkeuken en garage bieden voldoende opslagruimte voor fietsen, gereedschap en andere spullen.

Bij binnenkomst in de ruime hal trekt de prachtige houten trap direct de aandacht. Deze trap leidt naar de eerste en tweede verdieping. In de hal zijn het toilet en de garderobe mooi weggewerkt in een eigen hoek. Via eigentijdse stalen deuren kom je de woonkamer binnen, met veel natuurlijke lichtinval door de grote ramen. Naast de woonkamer is ook de kantoorruimte gelegen. De leefkeuken is het hart van de woning, van waaruit je toegang hebt tot de bijkeuken. Door de bijkeuken kom je in de garage. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, en een grote badkamer met een inloopdouche en een ligbad. Op de tweede verdieping zijn nog twee grote slaapkamers en een tweede badkamer te vinden.

Opbouw

De opbouw van deze woning is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van modern wonen ingepast in de vorm van een jaren ’30 woning. De opbouw is geïnspireerd op de karakteristieke stijl van de jaren ’30, met mooie bakstenen details, speelse kozijnen en grote dakoverstekken. Het huis heeft verschillende erkers die niet alleen zorgen voor een speels dak, maar ook veel natuurlijk licht binnenlaten en extra ruimte bieden. De garage staat los van de hoofdvorm van het huis, maar is via de bijkeuken verbonden met het hoofdhuis. 

De woning is gebouwd met hoogwaardige materialen en voldoet aan de meest recent duurzaamheids- en energie-efficiëntienormen – precies zoals je zou verwachten van een moderne uitvoering van een statige jaren ’30 huis!