Moderne
jaren '30 villa

Een moderne villa in jaren ’30 stijl – zo ziet dat er dus uit. De combinatie van strak en gevarieerd metselwerk, de speelse dakvorm en de bijzondere kozijnen maken dit een unieke woning. Deze woning is de perfecte gezinswoning: met een riante woonkamer, een grote woonkeuken en zes (!) vrij in te delen kamers op de bovenverdiepingen is er voor iedereen een eigen plekje!

Indeling

De indeling van deze moderne jaren ’30 villa is zeer praktisch en doordacht. Bij binnenkomst komt u in een ruime hal met toegang tot het toilet en de trap naar de eerste en tweede verdieping. De grote woonkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De eettafel staat in een erker met openslaande deuren, die met goed weer de binnen- en buitenruimte verbinden tot een doorlopend geheel. Datzelfde geldt voor de achterzijde van de woning, waar de grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin te vinden is. Op de eerste verdieping van deze moderne villa zijn vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer te vinden. De tweede verdieping biedt nog eens twee extra slaapkamers en veel opbergruimte. Dat wordt nog moeilijk kiezen: waar gaat wie slapen?

Opbouw

De opbouw van de woning is geheel in de stijl van de jaren ’30. De woning heeft een karakteristieke uitstraling met een erker aan de zijgevel en grote dakoverstekken. Het metselwerk is uitgevoerd in een warme rode baksteen en gelegd in verschillende metselwerkverbanden. De raamkozijnen zijn voorzien van karakteristieke bovenvensters. De entree steekt uit van de hoofdvorm van het huis en heeft een kleine overkapping. Bovenin deze uitbouw zijn er rondom kleine vensters die zorgen voor veel licht in het trappenhuis.

De woning is gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen en voldoet aan de laatste normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. De woning is grotendeels opgebouwd met geprefabriceerde houten onderdelen en voorzien van de nieuwste verwarmingssytemen en installaties. Dit betekent dat de woning niet alleen modern is, maar ook goed geïsoleerd en energiezuinig!