Robuuste schuurwoning

Sleeuwijk

Een klassiek-moderne schuurwoning met gigantische eikenhouten gebinten van 25 x 25 cm? Deze schuurwoning heeft het. De verdiepte dakramen, vlakke keramische pannen en de strakke witte lijsten maken dit tot een woning met een luxe uitstraling.

De gevels zijn uitgevoerd met open gevelbekleding, hardhouten kozijnen met triple glas en een zonwerende factor tegen onnodige opwarming van de woning. De eiken gebinten zijn aan de binnenzijde ook goed zichtbaar, wat dit model een robuuste uitstraling geeft.

Indeling

Deze robuuste schuurwoning is uitgevoerd met een grote entree waarbij de grote glasdeuren uitnodigen om naar de woonkamer en keuken te lopen. De open trap als afscheiding van de woonkamer en keuken samen met de slaapkamer en badkamer op de begane grond maken dit tot een slim ontworpen woning.

Op de verdieping zijn twee grote vides toegepast, waarvan een in de woonkamer en een bij de eettafel. Aan tafel heeft u een prachtig uitzicht naar buiten door een gigantische schuifdeur. De eerste verdieping is eenvoudig en ruim opgezet. Dit kan naar wens worden ingedeeld zodat je kunt kiezen welke functies deze ruimtes krijgen.

Opbouw

De fundering van de woning hangt af van de ondergrond en wordt net als de woning op maat uitgevoerd. De muren zijn uitgevoerd met grote gebinten op prachtige plekken en vormen samen met het stucwerk en glas een prachtige combinatie van natuur, warmte en eenvoud.

De keuken is strak uitgevoerd en is integraal meegenomen in het interieurontwerp. De buitenzijde wordt gekenmerkt door witte daklijsten met getimmerde houten bakgoten en zinken regenpijpen. Het glas is in drie lagen opgebouwd en de pannen zijn vlak en keramisch uitgevoerd.

De woning kan op verschillende manieren gepositioneerd worden op uw kavel en vormt een goede inspiratie als u op zoek bent naar een ruime schuurwoning op maat.