Klassieke villa met rieten kap

Welkom bij deze prachtige klassieke nieuwbouw villa! Het ontwerp van deze villa combineert strakke details en klassieke trends; het resultaat is een woning die opvalt door zijn stijlvolle uitstraling. 

De buitenkant van deze klassieke villa heeft een speels karakter door de combinatie van witte bakstenen, zwarte houten planken en rieten kap. Binnen is de woning ruim opgezet en voelt elke kamer licht en groots aan. Vanaf het moment dat u binnenstapt, voelt u zich welkom door de warme en uitnodigende sfeer. 

Indeling

Binnen in deze luxe gezinswoning vindt u een slimme indeling. Na binnenkomst in de grote hal loopt u meteen de eethoek binnen. De eyecatcher hier is de grote erker met rondom grote openslaande deuren. De eettafel in de erker biedt is dan ook de ideale plek om lang na te tafelen. De grote woonkamer is ontworpen met comfort als uitgangspunt; de opzet is perfect voor ontspanning bij de open haard of een filmavond met familie of vrienden. De grote keuken heeft een groot aanrechtblad en veel kastruimte en is daarmee ook perfect om gezellig samen te koken. De bijkeuken is ideaal voor extra opbergruimte of als wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. De bovenverdieping beschikt over vier grote slaapkamers. De grote badkamer is voorzien van alle moderne gemakken.

Opbouw

De opbouw van deze woning is niet alleen functioneel, maar ook mooi vorm gegeven. De witte bakstenen gevels en de zwarte houten details zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Het rieten dak voegt een klassiek element toe aan de woning, terwijl de donkere kozijnen zorgen voor een contrast en een moderne twist. De woning heeft grote ramen rondom, waardoor in het gehele huis veel licht naar binnen komt. De ramen bieden aan verschillende kanten prachtig uitzicht op de omgeving.

Deze villa heeft charme, zowel qua vormgeving als uitvoering. De woning is energiezuinig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, een houten constructie én duurzame installaties. Zo kunt u genieten van het comfort van een hedendaagse woning in klassieke uitvoering en met een kleine ecologische voetafdruk.