Kubistische bungalow

Noordwijkerhout

Deze kubistische bungalow is stijlvol en tegelijkertijd functioneel. De gelijkvloerse woning is bekleed met stucwerk en lichte houten gevelbekleding, wat zorgt voor een moderne en frisse uitstraling. De bungalow heeft een ruime en open indeling, waardoor alle kamers goed met elkaar verbonden zijn. Er is een grote, lichte woonkamer, waar hoge ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving.

De open keuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt veel ruimte om te koken en te dineren met familie en vrienden. Verder heeft de woning drie slaapkamers, waarvan de master bedroom beschikt over een eigen badkamer. Er is ook een kantoorruimte, ideaal voor wie thuis werkt of studerende kinderen heeft. De éénlaags woning heeft een tweede badkamer en een apart gastentoilet.

Indeling

Bij het betreden van deze éénlaags woning komt u in de ruime hal, waarvandaan u via glazen deuren direct uitkijkt op de tuin. De hal komt uit in de mooie woonkeuken. De grote ramen aan één zijde en smalle bovenramen rondom zorgen voor veel licht in de keuken en een prachtig zicht naar buiten.

De woonkeuken staat in open verbinding met de woonkamer. Dit is een gezellig plek waar je met z’n allen bij de open haard kunt zitten of tv kunt kijken. Via de doorgang aan de andere kant van de keuken heeft u toegang tot een kantoor, de drie slaapkamers, de badkamer, en een apart gastentoilet. De master bedroom is verbonden met een eigen badkamer en inloopkast.

Opbouw

Deze kubistische woning is ontworpen met hoogwaardige materialen en voldoet aan de nieuwste bouw- en energienormen. De seniorenwoning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, wat zorgt voor een aangename en duurzame warmte.

De ruime indeling biedt veel ruimte voor het hele gezin en de kantoorruimte is perfect voor verschillende toepassingen. Voor het bouwen van deze bungalow is een ruime kavel nodig. Een mooi aangelegde tuin rondom de woning en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein dragen bij aan het woonplezier.