Moderne woning met unieke kap

Welkom bij onze prachtige moderne nieuwbouwwoning! Deze moderne woning is ontworpen om aan al uw wensen en behoeften te voldoen. Met zijn unieke en speelse dakvorm, rood bakstenen muren en zwarte houten details, zal deze woning zeker opvallen in de buurt. Het is een grote gezinswoning met maar liefst zes ruime kamers, twee luxe badkamers, een kantoor én een garage.

Opbouw

De architectuur van deze moderne nieuwbouwwoning is zeker uniek. Het dak is een echte eyecatcher, het begint steil tot aan de nok en loopt dan een stuk door tot over de gevel. Het is mooi afgewerkt met een witte overstek die contouren versterkt. Ook het zwart houten stuk aan de voorgevel is omring door een witte rand wat het mooi accentueert. De materialen en kleuren van deze woning werken mooi samen. De combinatie van rode bakstenen muren met zwarte houten details, zwarte dakpannen en donkere kozijnen geven de woning een moderne en eigentijdse uitstraling. Zo gaat deze woning echt in het oog springen in de buurt.

Duurzaamheid

Deze woning is niet alleen ruim en luxueus, maar ook zeer duurzaam en energiezuinig. Het is uitgerust met de nieuwste technologieën om uw comfort te maximaliseren en uw energierekening te minimaliseren. Het ontwerp van de woning zorgt voor maximale natuurlijke lichtinval en warmte en minimaliseert tegelijkertijd het energieverbruik. 

Indeling

Bij het betreden van deze woning wordt u begroet door een ruime hal met toegang tot het kantoor, de garage, het toilet en naar de woonkamer. De woonkamer is licht en luchtig, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. Langs de lange wand zijn drie sets grote tuindeuren die ook veel licht naar binnen laten. De woonkeuken is voorzien van moderne apparatuur en veel werkruimte om lekker te kunnen koken. De keuken heeft ook een grote bar en eettafel, het is dus de perfecte plek om samen te komen na een drukke dag op werk of op school.

Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers, een apart toilet én een luxe badkamer met een vrijstaand bad en een inloopdouche. De tweede verdieping heeft nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer. Deze extra kamers kunnen worden gebruikt als logeerkamers, hobbykamers of zelfs als speelkamers voor de kinderen.