Luxe schuurwoning

Rhenen

Deze luxe schuurwoning ademt licht en ruimte. Blikvanger is de glaspartij in het midden van de woning. Deze zorgt voor veel licht in het eetgedeelte op de benedenverdieping. Zomers kunnen hier de openslaande deuren opengezet worden. Hierdoor vormt het eetgedeelte één geheel met het terras. Met de gezellige woonkamer erbij is er voor alle gasten plek!

Ook de vide op de eerste verdieping profiteert van de enorme glaspartijen. Het geometrische patroon van de houten louvre maakt de lichtinval op de eerste verdieping bijzonder. Ook buiten is alle ruimte. Overdekt borrelen op warme zomeravonden? Dat kan onder de grote overkapping. Iets kouder? Dan biedt de buitenhaard gezelligheid en warmte.

Indeling

Uniek aan deze grote schuurwoning is de schuine uitvoering van de delen rechts en links van de houten louvre. Dat geeft de woning een origineel en speels karakter. Op zoek naar de voordeur? Kijk even onder de houten louvre aan de voorzijde!

De badkamer en slaapkamers op de begane grond maken de woning levensloopbestendig. Ook op de eerste verdieping is een badkamer aanwezig, met daarbij vier slaapkamers. De vide zorgt voor veel licht op de gehele overloop. De aangebouwde schuur van ruim 30 m2 is onderverdeeld in twee compartimenten die vanuit het huis toegankelijk zijn. Handig!

Opbouw

De gestukte risaliet aan de voorkant van het huis steekt fris af tegen de donker uitgevoerde dakbedekking. De dakbedekking loopt hier door tot aan de grond voor een rustige uitstraling.

De houten louvres in het midden van de woning onderbreken de woning optisch. Door dezelfde gevelbekleding te gebruiken bij de aangebouwde schuur, ontstaat een compleet plaatje. De enorme spanten aan de zijkanten van de woning maken deze woning helemaal af.