Gelijkvloerse seniorenwoning

Nootdorp

Bent u op zoek naar een moderne gelijkvloerse seniorenwoning? Deze moderne gelijkvloerse seniorenwoning is een prachtige combinatie van stijl, functionaliteit en gemak. De woning heeft een strakke uitstraling door het gebruik van verschillende materialen en texturen. De gevel is bekleed met stucwerk en lichte houten gevelbekleding. Aan de zijkant is de dakbedekking doorgetrokken op de gevel.

De open keuken is uitgerust met moderne apparatuur en heeft een kookeiland met een bar. Verder heeft de woning een grote master bedroom met een aanpalende badkamer. Er is een tweede kamer die ingericht kan worden als slaapkamer of kantoor. De woning heeft een losstaande garage en een overkapte buitenruimte, ideaal voor gezellige zomeravonden!

Indeling

De woning is compact opgezet. In de grote leefruimte is de open keuken gecombineerd is met de eetkamer en de woonkamer. De grote ramen in deze ruimte zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Bij het betreden van de woning komt u direct in de ruime hal die leidt naar de slaapkamers en de ruime woonkamer met open keuken. De master bedroom is ruim opgezet en geeft toegang tot de badkamer. De keuken en woonkamer zijn ruim opgezet en hebben grote openslaande deuren naar buiten. De hoge plafonds en grote ramen die doorlopen tot in het dak zorgen voor veel licht en een prachtig uitzicht.

Opbouw

Deze bungalow is ontworpen met het oog op comfort en gemak. De woning is gelijkvloers en ruim opgezet, wat ervoor zorgt dat u zich gemakkelijk en veilig kunt bewegen door het hele huis. Het is dan ook een perfecte levensloopbestendige woning. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Dit zorgt voor een aangename en duurzame warmte.

De aparte garage is ruim en dus perfect voor het stallen van een voertuig of  opbergen van andere spullen. De overkapte buitenruimte grenst direct aan de keuken en is dan ook ideaal om te genieten van mooie zomeravonden.