Moderne landelijke woning

Welkom bij onze prachtige landelijke nieuwbouwwoning in moderne stijl! Deze schitterende woning is ontworpen met het oog op de toekomst, waarbij stijl, comfort en duurzaamheid centraal staan. Als u op zoek bent naar een grote gezinswoning die aan al uw wensen voldoet, dan is dit de perfecte keuze voor u. Met 6 ruime kamers, twee luxe badkamers, een kantoor, een luxe woonkeuken en een grote woonkamer biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl.

Opbouw

De opbouw van de woning is even prachtig als functioneel. De witte baksteen geeft de woning een moderne uitstraling, terwijl de zwarte houten details en de mooie rieten kap zorgen voor een landelijke sfeer. De donkere kozijnen en de strakke risaliet maken het plaatje compleet. De woning is gebouwd met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, zodat u kunt genieten van een duurzame en energiezuinige woning. Deze woning biedt alles wat u zoekt in een moderne gezinswoning, en nog veel meer!

Indeling

De indeling van de woning is zorgvuldig ontworpen om een ruimtelijk gevoel te creëren en om het dagelijkse leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Via de imposante entree kom je de woning binnen in een ruime hal. Hier zijn het toilet, de garderobe, de trap naar boven en twee mooie taatsdeuren naar de woonkamer. De woonkamer is het middelpunt van de woning en heeft grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een prachtig uitzicht op de omgeving. Hier kun je dus heerlijk op een grote bank zitten bij de openhaard of tv. Als je naar achter loopt kom je in de keuken terecht. De woonkeuken met hoge kastenwand en het grote kook-en spoeleiland met bar is perfect om te koken of als plek om even bij te praten met elkaar. Achter de keuken is de eetkamer, waar je via de openslaande deuren zo de tuin in kijkt. Ook is hier de kantoorruimte die ideaal is voor mensen die vanuit huis werken of die behoefte hebben aan een stille plek om te studeren of te lezen. 

Als je de trap op loopt kom je op een lichte overloop terecht, dit komt door het risaliet met het hoge plafond wat veel licht doorlaat. Op de eerste verdieping zijn vier grote slaapkamers en een luxe badkamer te vinden. Op de tweede verdieping zijn nog twee grote slaapkamers en een tweede badkamer