Moderne woning in jaren '30 stijl

Jaren ’30, maar toch modern? Welkom bij deze prachtige nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl! Deze woning is een droomhuis voor gezinnen die op zoek zijn naar een karaktervolle woning met alle moderne gemakken. In het huis vind je een grote leefkeuken en woonkamer, een kantoor, een garage, vijf ruime slaapkamers en twee badkamers.

Indeling

De indeling van deze woning is ontworpen om maximaal te kunnen genieten van de ruimte. Via de statige voordeur kom je in de ruime hal terecht. Hier zijn het toilet, de garderobe én een deur naar de inpandige garage te vinden. Via een zwarte stalen deur kom je in de moderne woonkeuken. De lange wandkast met alle benodigde apparatuur en het kook- en spoeleiland maken dit de perfecte leefkeuken! Ga je de deur in de keuken door, dan kom je in de voorkamer, die ingericht kan worden als kantoor, tv-kamer of speelkamer voor kinderen. Aan de achterkant van het huis is de grote woonkamer met open haard. De grote schuifpuien brengen het buitenleven naar binnen en bieden een prachtig uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bieden drie ruime kamers meer dan voldoende ruimte voor ieder gezinslid. De moderne badkamer met een inloopdouche en een ligbad is ook op deze verdieping. De master bedroom heeft een eigen en suite badkamer, een luxe die perfect past in zo’n moderne uitvoering van een jaren ’30 woning!

Opbouw

Deze moderne woning voldoet aan de hoogste normen van modern wonen, terwijl het de jaren 30 stijl behoudt. De gevel straalt statigheid en karakter uit en is voorzien van fraaie details die het een nostalgisch tintje geven. De gevelbekleding bestaat uit verschillende soorten baksteen in meerdere verbanden; ook dit geeft de woning een typerende uitstraling. De erker en de dakkapel zijn detailleren de woning tot een fantastisch geheel.

Jaren ’30 stijl kan goed samen gaan met toekomstbestendig wonen, zien we bij dit huis. De woning is energiezuinig gebouwd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, een houten constructie én duurzame installaties.