Eigentijdse notariswoning

Strak toch, dit gloednieuwe model notariswoning in moderne stijl? Deze ruime gezinswoning is een droom voor iedereen die houdt van luxe en comfort in een eigentijds jasje. Met vier grote slaapkamers, twee badkamers, een kantoor en een grote keuken en woonkamer, is er voldoende ruimte voor het hele koppel in deze prachtig ontworpen notariswoning van wit baksteen met houten risalieten. 

Indeling

Laten we een rondleiding geven door deze eigentijdse notariswoning. Bij binnenkomst worden we verwelkomd in een lichte en hoge hal, waar de stijlvolle afwerking en de hoogwaardige materialen direct opvallen. Aan het einde van de hal is het trappenhuis, dat tot en met de bovenste verdieping geflankeerd wordt door hoge ramen. Via een zwarte taatsdeur in de hal lopen we de woonkeuken binnen. De keuken bestaat uit een hoge kastenwand met inbouwapparatuur en een lang aanrechtblad; vanaf die plek kijk je zo de tuin in. In de woonkeuken staat ook een grote eettafel, vlakbij de openslaande tuindeuren die de binnen- en buitenruimte verbinden. 

De woonkamer aan de achterkant van de woning is een stuk breder dan de keuken door een grote aanbouw. Dit is een perfecte plek voor ontspanning en entertainment. Ook is het een lichte plek door de grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. Het kantoor zit direct aan de woonkamer vast en biedt een rustige, afgesloten werkplek voor de thuiswerkers.

De indeling van de bovenverdieping biedt ruimte aan een grote master bedroom met en suite badkamer, twee ruime slaapkamers, een luxe tweede badkamer en een apart toilet. Op de bovenste verdieping is nog een grote slaapkamer en een extra, vrij in te delen ruimte.

Opbouw

De opbouw van deze notariswoning is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch indrukwekkend. De hoofdvorm van de woning is klassiek, met een tuitgevel aan de voor- en achterzijde. De strakke lijnen en moderne uitstraling van de witte bakstenen gevel geven het huis een tijdloos gevoel, terwijl de houten risalieten en zwarte dakpannen zorgen voor een moderne en strakke uitstraling. De twee risalieten aan de voorgevel zijn een echte eyecatcher! Ze vormen niet alleen de entree van de woning, maar geven ook enorm veel licht aan de woning door de hoge ramen. 

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, een houten constructie en duurzame installaties is deze woning uiterst energiezuinig. Dit resulteert niet alleen in modern comfort, maar ook in een beperkte ecologische impact. Dat is nog eens duurzaam wonen!