Notariswoning in Kempische stijl

Welkom bij deze prachtige nieuwbouw notariswoning in Kempische stijl! Deze woning is een pareltje in zijn soort en biedt alles wat je zoekt in een compacte gezinswoning. Met vier ruime slaapkamers, een luxe badkamer, een kantoor, een woonkeuken en een grote woonkamer, is dit de ideale woning voor iedereen die op zoek is naar een plek om te wonen en te werken.

Indeling

De indeling van deze woning is perfect voor gezinnen die graag tijd samen doorbrengen. De woonkeuken is het hart van het huis en is de ideale plek voor kookliefhebbers. Het is een ruime en gezellige plek waar je kunt lekker kunt koken en dineren, en dankzij de open indeling blijf je altijd in contact met de rest van het gezin. De grote openslaande deuren maken deze ruimte ook nog een erg licht en mooi verbonden met de tuin. De grote ramen in de ruime woonkamer laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht naar buiten.

 

Op de eerste verdieping zijn er drie kamers. De master bedroom beslaat de gehele breedte van de voorkant van het huis. Door de grote ramen is het een enorm lichte kamer. De andere kamers zijn in te richten als slaapkamer, kantoor of walk in closet. 

Opbouw

De opbouw van deze nieuwbouw notariswoning is functioneel en mooi tegelijk. Door de Kempische stijl heeft de woning een warme en gezellige uitstraling, die helemaal past bij de omgeving. Mooie details die deze woning extra bijzonder maken zijn de speelse dakkapellen, de tuitgevel en de luiken aan de voor- en zijgevel van het huis. De combinatie van beige baksteen, wit gestukte details, zwarte dakpannen en donkere kozijnen zorgt voor een eigentijds karakter bij deze toch klassieke stijl. De entree, die iets uitsteekt van de hoofdvorm van de woning maakt met de prachtige voordeur een uitnodigende indruk.

Deze Kempische woning combineert charme met functionaliteit en duurzaamheid. De notariswoning is zeer energiezuinig dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, een houten constructie en duurzame installaties. Dit betekent dat je met een beperkte ecologische impact kunt genieten van modern comfort in een klassiek jasje.