Kempische woning

Welkom bij deze nieuwe woning in Kempische stijl! Deze luxe woning is een droomhuis voor wie houdt van een huis met een klassieke uitstraling en het gemak van alle voorzieningen die een moderne woning heeft. Met vier ruime kamers, twee badkamers, een kantoor, een bijkeuken én een garage is er voor iedereen wat wils. 

Indeling

Bij het betreden van deze prachtige woning wordt u direct begroet door de indrukwekkende en doordachte indeling. Het hart van de woning wordt gevormd door de grote eetkamer met openslaande tuindeuren, die geschikt is voor zowel diners als gezellig samenzijn met grote groepen mensen. Links van de eetkamer is de grote keuken met kookeiland. Deze keuken is met de inbouwapparatuur en de grote hoeveel werkruimte de droom van elke thuiskok. Een groot gebogen raam biedt vanuit hier mooi uitzicht op de tuin. Rechts van de eetkamer bevindt zich de grote woonkamer, waar de open haard zorgt voor een knusse en ontspannen sfeer. 

In de zitkamer is de trap naar de bovenverdieping en een deur naar het kantoor, dat zich aan de voorzijde van het huis bevindt. Dit is de ideale plek om thuis te werken of te studeren. De keuken is met een deur verbonden aan de bijkeuken. De bijkeuken biedt niet alleen extra opbergruimte, maar is ook handig als wasruimte. De bijkeuken heeft een deur naar garage, zodat ook die via de hoofdwoning te bereiken is.

De bovenverdieping is ruim opgezet met drie slaapkamers en een grote master suite. De master suite beslaat een af te sluiten deel van de bovenverdieping en heeft een eigen inloopkast, een walk in closet en natuurlijk een ruime slaapkamer. De andere drie slaapkamers delen een badkamer. Ook is er een apart toilet.

 

Opbouw

Deze unieke Kempische woning is ontworpen met oog voor stijl en vakmanschap. De kempische stijl kenmerkt zich door een speelse vorm van de woning met verschillende uitbouwen, dakvormen en vensters. Gecomplementeerd met het gebruik van verschillende materialen en kleuren ontstaat een unieke woning met veel charme. 

Deze Kempische woning is mooi afgewerkt met een beige baksteen in verschillende metselverbanden, natuurstenen plinten en dorpels, rode dakpannen én houten details in de deuren en dakkapellen. De moderne grote raampartijen en zwarte kozijnen geven deze woning een klassieke en tijdloze twist. 

De woning is energiezuinig dankzij het gebruik van groene materialen, een houten constructie en duurzame installaties.