Statige Villa

Stap binnen in deze prachtige klassieke villa, ontworpen met oog voor vakmanschap en kwaliteit. Deze luxueuze gezinswoning biedt alles wat je maar kunt wensen, van ruime kamers en een grote leefkeuken tot een garage en een kantoor. De woning heeft een elegante uitstraling die tijdloos is en altijd zal blijven imponeren.

Opbouw

Het is niet alleen de hoeveelheid ruimte die deze woning zo speciaal maakt. De prachtige witte bakstenen, zwarte dakpannen en donkere kozijnen stralen een tijdloze elegantie uit die het huis een statige uitstraling geeft. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Natuurlijk mag hier de statige entree niet worden vergeten, die de eerste indruk van deze prachtige klassieke houtskeletbouwwoning alleen maar versterkt.

Indeling

De indeling van deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een luxueuze en comfortabele villa. Met zes ruime kamers, drie badkamers en een grote garage is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen.

Je komt de woning binnen in de hal, die met hoge plafonds, een statige trap en grote ramen een mooie entree vormt. In de hal zijn het toilet, de garderobe en de deur naar de master bedroom te vinden. Via een moderne stalen deur loop je door naar de keuken. De grote kastenwand en het enorme kookeiland met bar maken deze keukenopstelling ideaal om lekker te koken en te dineren. Via de keuken kun je doorlopen naar de bijkeuken en de garage. Tussen de keuken en de woonkamer met eethoek zijn mooie stalen deuren, waarmee de ruimtes afgesloten kunnen worden zonder in te boeten aan het gevoel van openheid. De ruime woonkamer met open haard creërt gezelligheid en ontspanning na een lange dag werken.

Op de eerste verdieping is ook duidelijk te zien dat deze villa enorm veel ruimte biedt: hier vindt je drie grote slaapkamers, waarvan een met en suite badkamer, een los toilet en een tweede badkamer. En als je op zoek bent naar een rustige werkruimte, is er zelfs een kantoorruimte beschikbaar! Vanaf hier kun je met een afgesloten trap doorlopen naar de tweede verdieping, waar nog eens twee grote slaapkamers te vinden zijn.