Strakke, moderne woning

Zoetermeer

Deze strakke, moderne woning is ontworpen met aandacht voor veel ruimte en licht. De woning heeft een grote woonruimte, een master bedroom en vijf extra slaapkamers –  perfect voor een groot gezin. De grote keuken en woonkamer bieden veel mogelijkheden voor gezellige momenten met familie en vrienden.

Daarnaast heeft deze strakke, moderne woning ook een aanleunwoning met een eigen ingang, geschikt voor gebruik als thuiswerkplek, gastenverblijf of voor een extra bewoner. Het ontwerp van deze woning is zo gemaakt dat de aanleunwoning een gevoel van privacy biedt zonder afbreuk te doen aan de connectie met de hoofdwoning.

Indeling

Bij binnenkomst in de woning kom je terecht in de grote hal die via een mooie taatsdeur leidt naar de woonkamer en keuken. De keuken heeft een grote kastenwand met moderne apparatuur en biedt genoeg ruimte om te koken en te eten. De woonkamer is licht en ruim en biedt allerlei mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de tuin. De aanleunwoning is te bereiken via de keuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom en twee andere ruime slaapkamers. Er is ook een grote badkamer met een bad en een inloopdouche, én er is een apart toilet. Een echte eyecatcher op deze verdieping is het enorme dakraam aan de zijgevel. Dit dakraam zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en je kunt hier de woning van beneden tot boven bewonderen.

Opbouw

De woning is ontworpen met een eigentijdse uitstraling. De strakke houten gevelbekleding in verschillende kleuren draagt bij aan de eigentijdse look, net als het grote dakraam dat van beneden tot boven doorloopt, een opvallend element in het dak.

De constructie van deze vrijstaande villa is gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen om de toekomstbestendigheid van het huis te waarborgen. De muren zijn opgebouwd uit geprefabriceerde houten onderdelen en zijn voorzien van hoogwaardige isolatie om het huis energiezuinig te maken.