Engelse woning in Tudor stijl

Welkom bij onze gloednieuwe Tudor stijl woning! Deze luxe gezinswoning is perfect voor wie op zoek is naar een karakteristiek klassiek ogend huis in moderne uitvoering. Met een grote leefkeuken en woonkamer, vier ruime kamers, twee badkamers én een inpandige garage, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven. Het gevoel van elegantie en stijl begint al bij de prachtige entree, waar u direct zult merken dat deze woning met oog voor detail is gebouwd. De echte blikvanger is natuurlijk de voorgevel met bakstenen details die de woning zijn karakteristieke Engelse uitstraling geven.

Indeling

Deze prachtige Tudor stijl woning heeft twee verdiepingen en biedt veel ruimte en comfort. Op de begane grond bevindt zich een grote leefkeuken met kookeiland en bar. Met de moderne apparatuur in de kastenwand en veel aanrechtruimte is dit de perfecte keuken om lekker te koken. In het verlengde van de keuken is de eetkamer. De grote openslaande tuindeuren zorgen hier voor veel lichtinval. De woonkamer is af te sluiten van de woonkeuken door prachtige zwart stalen schuifdeuren. De woonkamer is licht en gezellig en biedt veel ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de tuin.

De eerste verdieping is ontworpen met drie slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van een eigen badkamer. De overige slaapkamers delen een tweede, ruime badkamer.

De tweede verdieping bevat een vierde slaapkamer en een extra ruimte die kan worden ingericht als kantoor, speelruimte of welke andere bestemming u ook voor ogen heeft. De woning heeft een grote garage met voldoende ruimte voor een auto en extra opbergruimte.

Opbouw

Het ontwerp van de woning is een perfecte mix van moderne functionaliteit en klassieke elementen in Engelse Tudor stijl. De rode bakstenen muren met witte gestucte details geven de woning een klassieke uitstraling, terwijl de zwarte dakpannen en donkere kozijnen een eigentijdse twist toevoegen. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat de ruimtes een warm en uitnodigend gevoel geeft. 

Deze woning is energiezuinig en duurzaam gebouwd. Met hoogwaardige isolatie, ventilatie en verwarmingsystemen kunt u genieten van een comfortabel en milieuvriendelijk huis.