Vrijstaan Koetshuis

Vleuten

Dit prachtige vrijstaande houten koetshuis is gebouwd in Stolwijk. Dit bijzondere pand is voorzien van unieke halfronde ramen en mooie staldeuren, waardoor het een authentieke uitstraling heeft die doet denken aan een klassiek koetshuis. Binnenin is deze woning van alle moderne gemakken voorzien, waardoor het levensloopbestendig is. Het koetshuis is uitgerust met een bijkeuken, een gezellige woonkamer en een comfortabele slaapkamer. De badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van moderne apparatuur.

 

Architectonisch

Met gepotdekselde houten gevelbekleding van donkergroen gebeitst Douglas, hardhouten kozijnen, luiken voor de ramen, een traditioneel pannendak met Western Red Ceder boeidelen, windveren en een zinken goot, heeft deze woning een karakteristieke schuurwoning-uitstraling. Dankzij de hoge isolatiewaarde (Rc 5,3) is de woning bovendien energiezuinig en comfortabel.

De prachtige uitstraling van de woning aan de buitenkant is ook binnen terug te vinden. Zo zijn er eiken gebinten toegepast en is de vloerafwerking voorzien van een visgraat parketvloer. Dit zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de woning, die perfect past bij de rustieke uitstraling aan de buitenkant.